Zoeken

Visual effects

Visual effects (VFX)

Wanneer uw film effecten nodig heeft, kunt u natuurlijk gebruik maken van special effects of stuntacteurs. Het is echter ook mogelijk om tijdens de post-productie effecten toe te voegen die bij het filmen zelf niet te realiseren zijn. Met behulp van zogenoemde visual effects kan Foxmountain uw productie nog meer in het oog laten springen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van explosies, fictieve voertuigen of andere objecten.

We leveren creatieve digitale oplossingen om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Met onze communicatieve en klantgerichte instelling kunnen wij aan elke eis voldoen. Mede door onze honger naar innovatie brengen wij steevast het nieuwste op het gebied van 2D en 3D animaties, motion graphics, visual effects en andere grafische oplossingen.

Foxmountain heeft naast animaties, visuele effecten en virtuele producten ook diverse diensten die zij aan kunnen bieden op het gebied van computer gegenereerde video. Lees hier onder meer over onze diensten. Mocht u iets zoeken wat er niet tussen staat, neem gerust vrijblijvend contact op om een animatie te laten maken door Foxmountain.

Bekijk meer projecten

VFX in je bedrijfsvideo

Foxmountain vind het belangrijk om visual effects toegankelijk te maken van iedere videoproductie wanneer het een meerwaarde geeft voor een film. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsvideos waar producten of machines uitgelegd worden. Met VFX kun je letterlijk een kijkje nemen in de machine, ook als is dat in het echt misschien niet mogelijk.

Naast het toevoegen van effecten is het bij Foxmountain ook mogelijk om juist dingen weg te halen in een video. Denk aan bijvoorbeeld vieze vlekken, objecten die niet mooi zijn, of juist niet in beeld mogen vanwege de concurrentie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je videoproductie, neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op


Van video naar VFX (Breakdown)

Meer breakdowns