Zoeken

VIRTUAL PRODUCTS

vulp

Virtual products

Voor veel producten geldt dat je ze het beste kan bekijken als je er omheen kan lopen, of in je eigen huis kan plaatsen. Met de virtual products(VULP) van Foxmountain kan dat.

Met onze 360 graden techniek kunnen we gemakkelijk uw product omzetten naar een virtueel product. Uw klanten kunnen dan makkelijk zelf aan de slag via een internet browser op een computer of telefoon zonder extra apps.

Foxmountain biedt de mogelijkheid om producten rond te draaien, van kleur te veranderen of extra lagen toe te voegen zoals unieke verkooppunten of afmetingen.

En om dit allemaal nog beter te maken; je kunt via onze techniek gebruik maken van Augmented Reality. Zo kun je direct uw product met behulp van een telefoon in uw eigen omgeving plaatsen. Dit is ideaal om te kijken hoe het product werkt of past in de ruimte voordat het werkelijk gekocht is.

Ga naar vulp.studio
Augmented reality

Elk product in 3D

360 graden

Elk product kan in Vulp worden getoond, beweeg rond het virtuele product. Bekijk elk detail, elke textuur en elke kleur. Vulp werk direct in uw browser of op ieder mobiel apparaat zonder een app te installeren.

Augmented Reality

Een product, meubel of nieuwe accessoires in het echt in uw omgeving bekijken? Activeer de AR-functie met één klik op de knop en bekijk het virtuele product in je woonkamer, badkamer, keuken etc.

Geen technische kennis nodig

Het insluiten van de Vulp-viewer is eenvoudig! Kopieer de gegenereerde code gewoon naar uw website en het werkt direct, net zo makkelijk als het insluiten van een YouTube-video. Als u meer wilt, zijn er veel parameters en stijlen die u kunt toevoegen.

Aanpasbare player

Vulp heeft de mogelijkheid om een ​​product in uw huisstijl te tonen. En laat productvarianten van uw product zien. Verschillende kleuren, texturen, maten etc. Selecteer uw keuze en bekijk deze in Augmented Reality.

De player die altijd past

In de browser

Bij gebruik van de Vulp Viewer heeft u geen app nodig. Sluit gewoon onze code in en u bent klaar om het te bekijken.

Direct augmented reality

Met één klik kunt u het model in uw omgeving bekijken. Geen extra app nodig, we gebruiken gewoon de standaarden in Google's Android en Apple's iOS.

Snel bekijken van productvariaties

Variaties van de producten worden in het systeem opgeslagen, zodat u het model niet opnieuw hoeft te laden als u een andere kleur of productoptie wilt zien.

Aanpasbare player

U heeft de mogelijkheid om de kleuren van de viewer te wijzigen. Net als de achtergrond, menuknoppen, teksten etc. op deze manier past de player altijd bij uw huisstijl.

Probeer onze viewer
3D viewer for all devices
3D viewer for all devices

Elk detail zichtbaar

360 graden weergave

Beweeg, zoom en draai rond het virtuele product, om de achterkant, de bovenkant enz. te bekijken. Of zoom in op een detail.

Hoogwaardige materialen

Bekijk details in texturen, met realistische reflecties en schaduwen.

Augmented Reality aanpassen

Op uw telefoon in al Augmented reality beschikbaar, open gewoon de vulp viewer op je telefoon en klik op de AR knop om het product in jouw omgeving te bekijken. Afhankelijk van het apparaat worden de reflectie en verlichting van het model realtime geüpdatet naar uw omgeving.

Details bekijken

Alle productopties en details op één plek

Productkleur wijzigen

Je kunt alle productkleuren/materialen in Vulp zetten en de achtergrond veranderen in een bijpassende kleur. Uw klanten kunnen eenvoudig een productkleur kiezen die het beste bij hun smaak past.

Alle afmetingen geprojecteerd op het product

Uw klanten kunnen afmetingen van het product in 3D of in augmented reality (AR) bekijken. Een makkelijke manier voor uw webshopklanten om een ​​indruk te krijgen van de maatvoering.

Tekstuele hotspots

Als een product een extra omschrijving nodig heeft of als je een unique selling point wilt uitleggen, dan kunt u teksthotspots toevoegen aan het 3D-product. Op deze manier kunnen uw websitebezoekers een 3D-rondleiding door het product maken.

Pas ieder onderdeel van het 3D-model aan

Alle objecten en materialen zijn afzonderlijk aanpasbaar. Deze kunnen worden ingesteld op vooraf gedefinieerde kleuren.

Bekijk variatie-opties
3D viewer for all devices
3D viewer for all devices

Interactie en animatie

Speel met de camera

Beweeg vrij door de 3D-productvisualisatie. Kijk eens naar de achterkant, de onderkant en de bovenkant.

Interactie met het product

Start vooraf gedefinieerde animaties door interactie te hebben met het 3D-model. Bekijk de binnenkant, een exploded view of switch tussen opties. Of combineer animaties.

Bekijk animatie

Wij converteren, kleuren en animeren uw 3D-model

In-house 3D-ontwerpers

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet alle technische tekeningen van uw product heeft. Dit is geen probleem, wij hebben ervaren 3D ontwerpers die 3D modellen kunnen tekenen, bewerken en omzetten naar virtuele producten.

Ondersteuning voor technische tekeningen

Als u technische tekeningen heeft, zoals een STP, IGS, enz., kunnen we het virtuele product converteren en de juiste kleur toevoegen om het in 360 graden en in AR te bekijken.

Wijzigingen en ondersteuning

We kunnen wijzigingen aanbrengen in het model en extra kleuren of materialen toevoegen, deze wordt direct doorgevoerd op alle websites waar uw virtuele product staat.

Neem contact met ons op
3D viewer for all devices
Neem contact op