Zoeken

TECHNICAL ANIMATIONS

Technische animaties

Foxmountain is een creatief multimedia bedrijf gevestigd in de regio Helmond-Eindhoven, gespecialiseerd in computer gegenereerd bewegend beeld, zoals (3D) animaties, motion graphics en visuele film effecten.

We leveren creatieve digitale oplossingen om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Met onze communicatieve en klantgerichte instelling kunnen wij aan elke eis voldoen. Mede door onze honger naar innovatie brengen wij steevast het nieuwste op het gebied van 2D en 3D animaties, motion graphics, visual effects en andere grafische oplossingen.

Foxmountain heeft naast animaties, visuele effecten en virtuele producten ook diverse diensten die zij aan kunnen bieden op het gebied van computer gegenereerde video. Lees hier onder meer over onze diensten. Mocht u iets zoeken wat er niet tussen staat, neem gerust vrijblijvend contact op om een animatie te laten maken door Foxmountain.

Bekijk meer projecten

Technische tekenbestanden

Foxmountain is gespecialiseerd om uw technische product op te zetten naar een volwaardige 3d tekening die gebruikt kan worden in een mooie realistisch uitleg van uw product in de vorm van een animatie. Wij kunnen diverse technische 3d tekeningen (zoals: STL, STEP, CAD, DWG, DXF, IGS) omzetten naar een visueel aantrekkelijke animatie of 3D render.

Technische 3d teken programma's zoals, Solidworks, Inventor, AutoCad, kunnen vaak niet gebruikt worden om volwardige en mooie animatie's te maken. Mocht u dit toch willen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Foxmountain om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op


Klanten en referenties van onze technische animaties

TECH & ENGENEERING
Bekijk meer referenties