Diensten

Foxmountain heeft naast drie hoofdtakken (technische-, verhaalanimatie's en visual effects) ook diverse diensten die zij aan kunnen bieden op het gebied van computer gegenereerde video. Lees hier onder meer over onze diensten. Mocht u iets zoeken wat er niet tussen staat, neem gerust vrijblijvend contact op om een animatie te laten maken door Foxmountain.

3D Animatie

3D animatie, de perfecte oplossing om uw complexe boodschap simpel en helder in beeld te brengen. Niet alles is te filmen, omdat het kostbaar, of door omstandigheden onmogelijk is. Dan biedt een 3D animatie video de uitkomst. In een filmpje van enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap fris en duidelijk over te brengen naar uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een geanimeerde productvideo, uitleg animatie, beurs presentatie, promotiefilm of bedrijfsfilm. Foxmountain kan met behulp van animatie uw fantasie werkelijkheid laten worden! Wij modelleren, textureren, belichten, animeren en renderen de animatie in eigen huis. Daarnaast gebruiken wij de nieuwste technieken op het gebied van 3D en render software. Virtual reality (VR), 360 graden animatie en augmented reality (AR) behoren daarmee tot de mogelijkheden. Interesse gewekt? Bekijk onze voorbeelden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer...

2D Animatie

Met een 2D animatie kunt u makkelijk elementen uit uw huisstijl gebruiken, elementen van uw website laten zien of iets uitleggen doormiddel van een infographic. In 2D animatie zijn er diverse stijlen: kinetische animatie, handgetekend, whiteboard animatie of flat design. Samen met Foxmountain kunnen we een stijl vinden die bij het doel van uw animatie past.

Lees meer...

Virtual Tradeshow

Nu virtuele vergaderingen en conferenties steeds vaker voorkomen, volgen de virtual tradeshows en of online beurzen. Hoewel ze ingewikkelder zijn om online te bezoeken, is er bestaande technologie om te helpen. Mocht u binnenkort exhibitor/standhouder zijn op een virtuele beurs, virtual tradeshow of virtual exhibition. Dan helpen wij graag met uw virtuele stand of booth. Wij creëren als virtuele standbouwer een geschikte 3D bedrijfspresentatie op maat. Maakt u gebruik van vFairs, INXPO, 6connex, Hexafair, Map your show, GTR, eZ-Xpo, Communigue, GoExhibit, Pivot To virtual of een ander platform? Neem contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer...

Visuele effecten (VFX)

Zodra uw film visuele effecten nodig heeft, kunt u natuurlijk gebruik maken van special effects of stuntacteurs. Het is echter ook mogelijk om tijdens de post-productie, effecten toe te voegen die tijdens het filmen zelf niet te realiseren zijn. Met behulp van visual effects kan Foxmountain uw productie nog meer in het oog laten springen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van explosies, fictieve voertuigen, 3d hologram of andere objecten. Maar ook het weg poetsen van objecten die eigenlijk niet in beeld mochten zijn, behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer...

Virtual products

Voor veel producten geldt dat je ze het beste kan bekijken als je er omheen kan lopen, of in je eigen huis kan plaatsen. Met de virtual products van Foxmountain kan dat. Met onze 360 graden techniek kunnen we gemakkelijk uw product omzetten naar een virtueel product. Uw klanten kunnen dan makkelijk zelf aan de slag via een internet browser op een computer of telefoon zonder extra apps. Foxmountain biedt de mogelijkheid om producten rond te draaien, van kleur te veranderen of extra lagen toe te voegen zoals unieke verkooppunten of afmetingen. En om dit allemaal nog beter te maken; je kunt via onze techniek gebruik maken van Augmented Reality. Zo kun je direct uw product met behulp van een telefoon in uw eigen omgeving plaatsen. Dit is ideaal om te kijken hoe het product werkt of past in de ruimte voordat het werkelijk gekocht is.

Lees meer...

Motion Graphics

Motion graphics worden vaak gebruikt om producten of bedrijven toe te lichten. Met behulp van 2D en 3D motion graphics en kinetic typography kan Foxmountain dynamische uitleg geven over uw product, proces of bedrijf. Motion graphics zijn ideaal om te gebruiken in een product presentatie bij uw klant. Of voor op een beurs of intern binnen uw bedrijf.

Lees meer...

Explanimation

Explanimation laten maken? Een explanimation is een combinatie van 'explanation' en 'animation' in een. Met andere woorden een uitleganimatie. Het geeft de mogelijkheid om complexe informatie op een snelle en begrijpelijke manier te vertonen. Door het gebruik van animatie is het mogelijk om de identiteit van jou organisatie tot leven te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je het meest ideale beeld kunt creeren voor jou product of dienst. Foxmountain kan uw explanimation of uitleganimatie zowel in 2D animatie of in 3D animatie realiseren.

Lees meer...

Interactieve Animaties

Foxmountain levert ook interactieve animatie. De animatie maakt gebruik van websitetechnieken, zoals HTML5, CSS3 en JavaScript. Het voordeel van deze vorm van animatie is de interactiviteit. De kijker kan zelf bepalen wanneer het volgende deel, of juist het vorige deel weergegeven mag worden. Daarnaast kunnen teksten makkelijk aan te passen zijn. Op deze manier kan iedere gebruiker een unieke animatie te zien krijgen, met eigen taal, teksten of animatiesnelheid. Door de technieken van webdesign te gebruiken, kan ook gebruik gemaakt worden van ingeladen teksten uit een database of XML-bestand. Wat personaliseren tot de mogelijkheden laat behoren. U kunt ook een andere manier kiezen om interactie te krijgen doormiddel van een animatie, denk bijvoorbeeld aan 360 video's, virtual reality(VR) of augemented reality(AR).

Lees meer...

360 Graden video's

Het is tegenwoordig mogelijk om film in 360 graden op te nemen. Foxmountain kan dit monteren. Maar het is ook mogelijk om 360 graden video te combineren met 360 graden animatie. Of Een 360 graden animatie omgeving te voorzien van filmbeelden. De 360 graden video, kan geëxporteerd worden naar onder andere Youtube en Vimeo. EN is te bekijken met een telefoon, tablet of virtual reality bril

Lees meer...

Virtual Reality

360 Virtual reality is de ultieme vorm om een animatie te beleven. U raakt als het ware in de wereld waar de animatie zich afspeelt. Dat kan zijn in een virtuele rondleiding door een gebouw, of in een technisch proces. Foxmountain kan een 3d animatie geschikt maken voor Virtual Reality (VR). Zo kan iedereen met een telefoon, tablet of virtual reality bril rondkijken in de animatie. Daarnaast is het ook mogelijk om film beelden te combineren met 360 Virtual Reality Foxmountain kan een 360 graden omgeving genereren, of stereoscopisch 3d (een video voor elk oog apart)

Lees meer...

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een interactieve ervaring van de wereld waarin virtuele objecten zich in de echte wereld bevinden. Foxmountain kan met behulp van een AR viewer 3D objecten in Augmented Reality weergeven. Neem contact op voor de mogelijkheden. De ontwikkeling is namelijk nog volop bezig. Waardoor er iedere dag meer Augmented Reality mogelijkheden ontstaan.

Lees meer...

360 Product animatie

Bekijk een product vanuit alle hoeken. Door het model zelf te bewegen. In principe is het resultaat gelijk aan 360 product fotografie. Echter 360 product animatie heeft als toegevoegde mogelijkheid om het product te laten bewegen. Kortom een 3D animatie die interactief te bekijken is vanuit het standpunt wat de kijker bepaald. Foxmountain ontwerpt de benodigde 3D bestanden en animatie die met een viewer in uw website zijn te implementeren. 360 product animatie is zowel mobile als op desktop websites inzetbaar. En moblie tevens uit te breiden met Augmented Reality (AR) functionaliteit.

Lees meer...

Motion Capture

Met behulp van motion capture (mo-cap) kunnen wij op een zéér gemakkelijke manier menselijke bewegingen omzetten naar een 3D of 2D animatie. Door gebruik te maken van motion tracking camera's kunnen wij een gedetailleerd beeld maken van de bewegingen van een persoon, dit levert een vloeiende en realistische animatie op. Met onze motion capture techniek kunnen wij voor een klein budget toch realistische bewegingen analyseren en opnemen, zoals lopen, springen, zwaaien, vechten, dansen enzovoorts.

Lees meer...

Product Visualisatie

Product visualisatie vaak ook visual of render genoemd worden vaak gebruikt om een nog niet. bestaand product af te beelden. Of om een product af te beelden wat lastig te fotograferen of filmen is. Door middel van een gedetailleerd 3D model is het mogelijk om een realistisch afbeelding te maken. Deze methode is ook te gebruiken wanneer er geen beschikking om een product vast te leggen in een professionele lichtstudio. Dan kan een render uitkomst bieden, Het is nauwelijks van de realiteit te onderscheiden. Daarnaast is het mogelijk om beelden te tonen die in het echt niet of lastig te realiseren zijn, bijvoorbeeld een exploded view van een product.

Lees meer...

Soorten animatie's

Naast de diverse diensten die Foxmountain aan kan bieden, hebben we ook de mogelijkheid om een hele video productie op ons te nemen, of dat nu voor een bedrijfsfilm of commercial is. Onderstaande soorte video's kunnen wij onder andere leveren, mocht je een andere wens hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projection Mapping

Met behulp van projection of video mapping kunnen uw muren of plafonds tot leven gebracht worden. Door gebruik te maken van een digitale projectie wordt een saai oppervlak omgevormd tot een interactieve belevenis! Projection mapping is ideaal voor een presentatie van een groot object, gebouw. Tevens is dit goed te gebruiken om een virtuele omgeving te creëren zonder gebruik te maken van virtual reality brillen. Met projection mapping wordt gebruik gemaakt van 1 of meerdere beamers.

Lees meer...

Logo- titeldesign

Naast het maken van intro's, animaties en visuele effecten kunnen wij ook filmtitels verzorgen voor uw producties. Dit kan zowel met 2D en 3D animatie als met gefilmd materiaal. Dit geeft uw filmproductie een extra dimensie! Een goede film heeft immers een goede intro, die het verhaal vertelt of het alvast kort introduceert. Het zelfde geld voor een mooie introductie van uw logo of titels in uw bedrijfsfilm

Lees meer...

Medische animaties

Een medische animatie valt bij Foxmountain onder de categorie technische animatie's. Of het nu gaat om organen,pharmaseutische middelen, bacterien, of medische apparatuur. Foxmountain kan dit op een duidelijke en eventueel realistische manier weergeven. Met verschillende animatie technieken kunnen we bijvoorbeeld het lichaam in duiken op micro niveau, om de werking implantaten, ziektes of geneesmiddelen te laten zien. Met een animatie kan je makkelijk een complex verhaal uitleggen in een begrijpbare video om juist de gezondheid of ernistige ziektes in beeld te brengen.

Lees meer...

Educatieve animaties

Bij ons kunt u een educatieve animatie laten maken ofwel een explanimation (uitleg animatie), probeert om een makkelijk en duidelijke manier informatie over te brengen naar de doelgroep. Of dit nu voor scholen, bedrijven, jong of oud is, met animatie is alles mogelijk. Met een explanimation kan je een moeilijk proces uitleggen, bijvoorbeeld de werkingen van een machine, met de video kunnen er delen zichtbaar gemaakt worden die anders nooit zichtbaar kunnen zijn. Er is zelfs de mogelijkheid om de animatie om te zetten naar een augmented reality, of virtual reality omgeving om te zetten.

Lees meer...

Presentatie video's

Een presentatie kan op meerdere plaatsen gebeuren, of dat nu intern is om uw werknemers te bedanken, of op een beurs of juist als u uw nieuwe huisstijl of logo wilt onthullen. Foxmountain kan uw presentatie aanvullen met een passende video of animatie. Denk bijvoorbeeld aan de onthulling van een nieuw product, waar u op de achtergrond details kan vertonen in een animatie in de vorm van beeld of tekst. U kunt ook gebruik maken van opvallende manieren om uw video te tonen, zoals projectie mapping, virtual reality of augmented reality.

Lees meer...

Bedrijfsvideo's

Wilt u uw bedrijf in beeld brengen op een mooie manier. Foxmountain kan samen met u een mooie bedrijfsvideo maken, dat kan met echte camerabeelden, of door een animatie te laten maken. Wij kunnen ook een combinatie van video en animatie maken om uw bedrijf, proces, dienst of product op een mooie en duidelijke manier weer te geven. Animatie of visual effects is ook makkelijk om juist dingen te verbergen die niet een beeld mogen, of om juist een machine in 3d na te maken, zonder de critische onderdelen.

Lees meer...

Beursvideo's

Foxmountain kan u laten opvallen op een beurs, met een uitleggende, commerciele of juist informele video of animatie. Het maakt niet uit op welke beurs u staat, een agrarische, technische of juist een tradeshow, exhibiton of fair staat. Of wat u wil presenteren, een dienst, nieuw product of juist naamsbekendheid U kunt ook gebruik maken opvallende elementen in uw stand/booth zoals beeldschermen, visuals, virtual realitybrillen of hologram. Of steel de show met augmented reality door een 360 product animatie te vertonen. De video's van Foxmountain zijn op diverse (internationale) beurzen vertoont, zoals: LIV, Productronica, Semicon, IAA en Grindtec

Lees meer...

Commercials en TV

Video's van Foxmountain zijn regelmatig te zien op tv. Dit kunnen onderdelen zijn binnen een commercial. Bumpers, leaders of titels van televisie, of visuele effecten of intro- of aftiteling bij een film. Of u nu een commercial nodig hebt op SBS, of een sponsor video voor 'De klok' van RTL, Foxmountain kan een op maat gemaakt video produceren die opvalt.

Lees meer...

Technische Animaties

Foxmountain is gespecialiseerd om uw technische product op te zetten naar een volwaardige 3d tekening die gebruikt kan worden in een mooie realistisch uitleg van uw product in de vorm van een animatie. Wij kunnen diverse technische 3d tekeningen (zoals: STL, STEP, CAD, DWG, DXF, IGS) omzetten naar een visueel aantrekkelijke animatie.

Lees meer...

Verhaal animaties

Foxmountain maakt het mogelijk om uw verhaal om te zetten naar een mooie 2d of 3d animatie. De video kan ingezet worden als explanimation, uitleg animatie of bedrijfsfilm. Wij maken samen met u een animatie die pas bij de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf.

Lees meer...

Kerstvideo

Foxmountain kan speciaal voor u een persoonlijke kerstvideo of -animatie maken. Dit kunt u gebruiken om uw klanten op een onvergetelijke manier fijne feestdagen te wensen! In samenwerking met onze partners is het ook mogelijk om een eigen videoboodschap in te spreken, muziek te laten componeren of uw tekst te laten voorlezen door een professionele stemacteur. Alles is mogelijk! Speciaal voor dit feestseizoen heeft Foxmountain Studios een kerstactie opgezet.

Lees meer...