Zoeken

Animations

Animations

Animatie, de perfecte oplossing om uw complexe boodschap simpel en helder in beeld te brengen.

Niet alles is te filmen, omdat het kostbaar, of door omstandigheden onmogelijk is. Dan biedt een animatie video de uitkomst. In een filmpje van enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap fris en duidelijk over te brengen naar uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een geanimeerde productvideo, uitleg animatie, beurs presentatie, promotiefilm of bedrijfsfilm.

Foxmountain kan met behulp van 2d of 3d animatie uw fantasie werkelijkheid laten worden! Wij gaan samen met u aan de slag om een stijl te maken die echt bij je bedrijf of doel past. Of dit nu een cartoon 2D animatie is, een fotorealistische 3d animatie, of een combinatie van 2d en 3d, alles is mogelijk.

Bekijk meer projecten

Interactieve animatie

Mocht je willen dat de gebruiker iets meer interactie heeft, bekijk dan onze mogelijkheden van bijvoorbeeld: Virtual Products, de gebruiker kan zelf een virtueel product van alle kanten bekijken, eventueel van kleur veranderen of zelfs in de eigen ruimte zetten door middel van Augemented Reality.

Of misschien kiest u toch liever voor Virtual reality (VR) of een 360 graden animatie. Interesse gewekt? Bekijk onze voorbeelden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op


Welke stijl past het best bij u?